Prima pagină > tratamente naturiste > Batranetea si afinele

Batranetea si afinele

                                                                      

       Am gasit un articol publicat recent in Daily Mail  despre afine si batranete. Puteti sa il cititi si dvs in original aici.  Pentru cei mai putin familiarizati cu limba engleza va oferim o sinteza in limba romana: 
Un studiu recent a demonstrat ca afinele nu doar preintampina pierderile de memorie, dar actioneaza chiar si dupa ce acestea au inceput sa apara, ameliorand considerabil situatia. In cadrul experimentului, pensionarii care consumasera zilnic cate jumatate de litru de suc de afine, timp de 12 saptamani, s-au descurcat cu 40% mai bine la testele de memorie decat inainte de inceperea cercetarii. In cadrul studiului realizat in SUA s-a descoperit ca pensionarii s-au descurcat, dupa cura cu suc de afine, cu 33% mai bine la testele care au presupus memorarea unor liste, si cu 40% mai bine la asocierile de cuvinte. Comparativ cu un alt grup de pensionari care consumase suc de struguri, bautorii de suc de afine s-au descurcat cu 33% mai bine la memorarea unor liste.”

Eu, de cind merg la pensiunea Cara in Poiana Marului am luat contact si cu acest produs. Pina anul acesta nu stiam nimic despre afine si proprietatile lor curative.  Acum sunt in stadiul copilului mic care duce totul la gura. Dar daca duceti afine la gura,aveti de cistigat. Cititi mai multe despre afine aici.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s