Prima pagină > Uncategorized > Cazare la Poiana Marului

Cazare la Poiana Marului

Singura cazare din Poiana Marului care merita cu adevarat este Pensiunea Cara. Are tot ce ii trebuie: camere spatioase, bai cu cabine de dus, televizor si frigider in fiecare camera, sala de sedinte, sala de fitness, masa de tenis, masa de biliard, sauna, restaurant, bar,  teren de fotbal si de tenis de cimp. Semnalul GSM este bun atit pentru Vodafone cit si pentru Orange. Pe deasupra, aici in virful muntelui, internetul este wireless.   Intr-un cuvint, este o cazare buna, superioara celorlalte pensiuni din zona prin baza de agrement si relaxare, dar nu acest lucru este cel mai important. Pentru mine, punctul forte al cazarii la aceasta pensiune a fost cu totul altul. Un detaliu pe cit de mic, pe atit de insemnat. In consecinta,  inainte de a vedea pozele din subpaginile destinate cazarii si, inainte  de a compara tarifele cu alte locatii din statiune,  va sfatuiesc sa cititi rindurile de mai jos.

Reclame
  1. 16 septembrie 2010 la 10:53 AM

    Pe mine m-ati convins – implicit si pe restul :D, asteptam invitatia de a merge un weekend impreuna la munte sa ne mai aratati si celelalte minunatii ale zonei, daca aveti timp si dispozitie.

  2. 16 septembrie 2010 la 5:22 PM

    Duminica aceasta vine fiica mea din germania si ma duc ,in cursul saptaminii cu ea,probabil marti-miercuri la Poiana Marului. Vom putea merge impreuna in primul sau al doilea weekend din octombrie. Eu ma bucur ca mergem impreuna fiindca tot voiam sa apelez la tine. Stiu ca esti specialista in obtinerea de fonduri comunitare. Tocmai de aceea, te rog, sa te uiti pina atunci prin programe sa gasim o posibilitate de finantare pentru promovarea statiunii, a zonei sau chiar a pensiunii.Tinem legatura prin dani.

  3. 23 septembrie 2010 la 11:57 PM

    Ok. Tinem legatura prin Dani. Daca n-avem ceva programat dinainte putem in orice weekend va convine dvs.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s