Sala de conferinte

Sala de conferinte, intilniri, team buildinguri de la Pensiunea Cara, Poiana Marului

 Sala este destinata in special cursurilor si intalnirilor de afaceri restranse. De asemenea, aici se pot organiza,  la nevoie, intruniri private sau interviuri, datorita confidentialitatii si intimitatii pe care le ofera. Are suprafata de 50 mp si capacitatea de 24 de locuri pe scaune.

   Incaperea este  decorata in stil clasic, cu un mobilier practic dar confortabil,  in acelasi timp, este echipata cu videoproiector si ecran de proiectie. De asemenea, pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, putem procura, la cerere,  un flipchart, un laptop, o imprimanta si un xerox sau  alte materiale necesare desfasurarii  corespunzatoare a evenimentelor.            

  Un avantaj deosebit reprezinta faptul ca pauzele de cafea si de tigara se pot face imediat in apropiera salii intr-un decor mirific pe terasa, in foisor sau chiar la restaurant.Toate aceste facilitati asigura cadrul perfect pentru team buildinguri, sedinte de bilant de vinzari, premieri pentru activitatea depusa, dezbateri in diferite domenii si perfectionarea angajatilor.

  

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s