Bunici si parinti, copii si nepoti la munte

          Cind am inceput sa scriu la acest blog, mi-am propus sa vorbesc despre batranete.  Dupa ce am scris vreo cinci articole pe acest subiect, am scris accidental si o postare intitulata “Cu copilul la munte.”  Ei bine,  doamnelor si domnilor, am constatat cu oarecare surprindere  ca aceasta postare a strins in doua zile tot atitea vizite cit au strins toate articolele mele cu batranetea,  diabetul si cura de slabire. Explicatia este un L.M.C. ( in trducere libera LMC inseamna „la  mintea cocosului” ) : batranii , cei interesati de problemele sanatatii si  longevitatii  nu  navigheaza prea des pe net.

      In schimb, tot internetul colcaie de  parinti tineri.  Si, fiindca imi doresc totusi trafic pe blog, am hotarit sa abordez mai pe larg aceasta tema.

           O alta observatie interesanta este ca nu prea exista articole despre copilul la munte, bunicul la munte si nepotul la munte  in limba romana. Cel putin asa sustine Google. Tocmai din aceasta cauza, l-am pus pe domnul Google sa investigheze  tema bunicului, a nepotului  si copilului la munte in  limba engleza si, rapid si eficient cum e,  motorul de cautare mi-a furnizat in mai putin de o secunda mii de rezultate. Am inceput sa le colectez, sa le traduc, sa le sintetizez. Acum sunt in faza de adaptare a ideilor de acolo la specificul nostru local, mioritic. Ceea ce vreau eu sa spun prin  postarea de fata este ca am hotarit sa fac o pagina intreaga cu mai multe articole despre problematica copilului la munte, insotit fie de parinti,  guvernante sau bunici.

          Asadar daca va intereseaza aceasta problematica va invit sa accesati linkurile de mai jos :

                 Cu copilul la munte

                 Cu nepotul la munte

                 Cu guvernanta la munte (in curs de elaborare)

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s